Thursday, August 2, 2018

Si obeťou vlastnej webovej stránky? Si obeťou vlastnej webovej stránky? Nebolo by super mať webovú stránku, ktorá ťa, práve naopak, povzbudí?

Pri založení novej webovej stránky je najdôležitejšou vecou „vlastníctvo“ stránky. „Vlastníctvo“ ťa oprávňuje urobiť to, čo chceš a spravovať webovú stránku ako chceš. Ak chceš napríklad pridať novú informáciu alebo fotografie alebo zmeniť rozloženie, musíš to vedieť urobiť rýchlo a jednoducho. Mal by si mať dostatočné znalosti bez potreby obrátiť sa na vývojára stránky. A nesmieš mať pocit, že nevieš urobiť to, čo chceš urobiť. Webová stránka musí byť nástrojom, ktorý ti pomôže realizovať všetko, čo chceš, nesmie byť prekážkou.

Pri väčšine webových stránok si obeťou

Webové stránky sú veľmi často prispôsobené tak, že ak pridáš blogový príspevok alebo stránku, nebudú vyzerať podľa tvojich predstáv. Webová stránka môže mať napríklad galériu, ktorá slúži „len“ na pridávanie fotografií. Ak si chceš sám vytvoriť ďalšiu galériu, nevieš, ako na to.

Z poskytnutého riešenia sa cítiš byť BEZRADNÝ. Nedokážeš vylepšiť alebo rozšíriť vlastnú webovú stránku. Nemôžeš pridať to, čo by si chcel. Ako majiteľ webovej stránky si v pasci. Máš síce webovú stránku, ale nedokážeš na nej urobiť nič viac, ako tých „pár vecí“, ktoré si sa naučil.

Výsledkom je frustrácia a pocit, že si sa stal obeťou.

Predstavujeme EspressoTriplo: už nebudeš žiadnou obeťou

Služba EspressoTriplo slúži na vytvorenie webových stránok, bez akýchkoľvek problémov a stresu. Webové stránky nebudú o nás, ale o tebe. Čo poskytujeme:

1) Pomoc pri správe: Väčšina majiteľov webových stránok sú ľudia ako ja a ty. Sú to inteligentné osoby, ktoré potrebujú len trošku usmerniť. Všetci dokážeme využívať webové nástroje, ak nás niekto naučí, ako s nimi jednoducho narábať. EspressoTriplo ti ukáže, ako tieto nástroje používať na tvojej webovej stránke a poskytne ti jednoduchú, presnú dokumentáciu.

2) Vytvorenie zaujímavého dizajnu: Dizajn je základom. Vizuálna stránka pôsobí pred samotným obsahom. Každý majiteľ webovej stránky musí preto vedieť, ako si vytvoriť niekoľko usporiadaných a zaujímavých stránok. To ti umožní pridávať články alebo stránky alebo blogové príspevky bez toho, aby si sa musel učiť množstvo nových vecí.

Ako majiteľovi webovej stránky ti táto vedomosť poskytuje určitú dávku istoty, čo je dôležitejšie ako mať webovú stránku, o ktorú sa nedokážeš celkom starať. A najdôležitejšou otázkou je: Bude webová stránka podľa mojich predstáv?

Prečo je dôležité zohľadniť tvoje požiadavky
Každá webová stránka je jedinečná. Musí slúžiť na účel, ktorý požaduješ. Možno chceš mať blog alebo každý deň publikovať články alebo chceš prepojiť Facebook a Twitter, aby si nemusel publikovať rovnaké príspevky alebo dookola vytvárať rovnaké stránky. Splnenie požiadaviek je základnou podmienkou a mnohí vývojári webových stránok na tento fakt zabúdajú, pretože žijú vo vlastnom svete.

Najdôležitejším faktorom je splnenie požiadaviek z každej stránky.

So zárukou 3. etáp služby EspressoTriplo budeš spokojný
Nechceš predsa prejsť celým procesom a nakoniec zistiť „Ja vlastne neviem, ako webová stránka vyzerá“. Presne preto ti rozdelenie na etapy zaistí, že v každej etape budeš vedieť, čo sa deje. Naša „záruka troch etáp“ ti vysvetlí, čo od každej etapy očakávať. Získaš prehľad o tom, čo sa uskutočňuje v rámci každej etapy a čo bude po danej etape implementované. Až po tom, ako etapu odsúhlasíš a budeš s ňou spokojný, sa posunieme na ďalšiu etapu. To ti prinesie istotu, že presne vieš čo sa deje a realizáciu stránky máš pod kontrolou.

Po prvé preto, že budeš mať webovú stránku, akú si vždy chcel. EspressoTriplo je jedinečný preto, že starostlivosť o webovú stránku presúvame na teba ako majiteľa webovej stránky. Po tom, čo budeš mať pripravenú webovú stránku budeš musieť vedieť, ako ju prevádzkovať.

Budeš na to potrebovať dokumenty a návody, takže budeš vedieť, kde si vyhľadať potrebné informácie o tom, ako spravovať stránku a získaš tak potrebné nástroje na posun dopredu.  Čím viac vecí budeš mať pod palcom, tým viac budeš spokojnejší. A ak budeš potrebovať ďalšiu pomoc, sme ti stále k dispozícii a zaženieme paniku.

sk è stato pubblicato su Espresso Triplo.

No comments:

Post a Comment