Thursday, August 2, 2018

Pri vytváraní tvojej webovej stránky budeme postupovať podľa týchto rýchlych a jednoduchých krokov

Krok I

Povedz nám, aký druh webovej stránky požaduješ.

Krok II

Spolu sa pozrieme na to, čo bude tvoja stránka potrebovať a na čo sa zameriame.

Krok III

Po približne 3 týždňoch po konzultácii v rámci kroku II získaš webovú stránku, ktorú si budeš môcť spravovať úplne sám.
Áno, môžeš mať webovú stránku, akú si vždy chcel!


Ako ju pripravíme

1. etapa

Identifikácia základných súčastí webovej stránky
Spolu si stanovíme poslanie a cieľ webovej stránky. Určenie cieľov webovej stránky nám pomôže presne vymedziť cieľové publikum a výzvy k akcii. Na základe toho zozbierame všetky základné súčasti tvojej webovej stránky. Môžu nimi byť: vlastný banner, slogan pod bannerom, obrázky a obsah. Všetky tieto prvky odlišujú tvoju stránku od ostatných a prezentujú tvoju firmu navonok.

2. etapa

Vybudovanie individuálnej webovej stránky
Pracujeme s témami WordPress a prispôsobíme ti webovú stránku podľa tvojich požiadaviek a údajov získaných v 1. etape. Webová stránka nebude len výberom štandardnej šablóny a príťažlivých farieb a druhov písiem. Pripravíme ti webovú stránku na mieru, vďaka ktorej budeš môcť preukázať určitú dávku osobitosti, ale čo je dôležitejšie, bude to webová stránka, s ktorou sa stotožní tvoje cieľové publikum.
Následne vytvoríme stránky a súčasti, na ktorých sme sa dohodli. Budú zahŕňať domovskú stránku, stránku o mne/o nás, stránku s kontaktnými údajmi a iné stránky, ktoré si uviedol. Ďalšími súčasťami môže byť nákupný košík, fóra, galérie, udalosti a pod. Súčasťou webovej stránky môže byť aj blog, ktorý možno aktivovať okamžite alebo si ho môžeš aktivovať neskôr.
Štýl rozloženia a jednotlivé stránky tvoria štruktúru webovej stránky, do ktorej môžeš po oboznámení sa s vytváraním stránky pridávať obsah.

3. etapa

Test webovej stránky
Ak nemáš existujúcu webovú stránku, na našej vývojárskej stránke ti pripravíme demo verziu. Na základe výberu realizovaného v 1. a 2. etape budeš môcť odsúhlasiť webovú stránku. Táto etapa je dôležitá, pretože budeš vidieť ako webová stránka vyzerá a môžeš vykonať zmeny na jej vylepšenie.

4. etapa

Spustenie
Po odsúhlasení v 3. etape pretransformujeme demo verziu na novú doménu (webovú stránku) a budeš pripravený na jej spustenie. Neboj sa, poskytneme ti kompletnú dokumentáciu, takže pri výkone malých úprav si budeš vedieť poradiť aj sám.


Čo nám budeš musieť poskytnúť

1. Doménu a hosting
Ak nemáš názov domény a hosting, budeš si ich musieť kúpiť. Ak sú tieto informácie pre teba nové, netráp sa, pomôžeme ti. Odporučíme ti nejaké možnosti a poskytneme užitočné rady.

2. Vlastné bannery, logá a obrázky, o ktorých sme sa rozprávali v 1. etape
Ak nemáš žiadne logá alebo bannery, môžeme ti vytvoriť úplne nový profesionálny banner s názvom tvojej firmy.

3. Obsah stránok
Budeš nám musieť poskytnúť obsah stránok, na ktorom sme sa dohodli v 2. etape. Nakoniec je to tvoja stránka a ty najlepšie vieš, aké informácie má obsahovať. 🙂

Ďalšie kroky

Čo bude nasledovať ďalej?

Pozri Ceny a Kontakty »
Záruka vrátenia peňazí!
ako-to-funguje è stato pubblicato su Espresso Triplo.

No comments:

Post a Comment