Wednesday, August 1, 2018

Dozvedel si sa, že tvoja stránka potrebuje SSL? Nevieš čo ďalej?

Nebolo by to super, keby si vedel, ako na to bez zbytočného stresu?

Dopočul si sa, že tvoja webová stránka musí mať SSL protokol?

Trháš si vlasy a nevieš, ako vylepšiť tvoj biznis on-line, zatiaľ čo všetky novinky týkajúce sa bezpečnosti a SEO hovoria o tom, aké dôležité je prejsť na webové stránky s SSL? Je čas začať sa tomu venovať.

Ak si ešte nikde nečítal ani nepočul o SSL, tu nájdeš základné informácie.

Premýšľal si čo teraz?

 

Dôvody, prečo musíš niečo podniknúť hneď teraz!

Od januára 2017 sa Chrome rozhodol, že všetky iné ako HTTPS webové stránky, ktoré požadujú prihlasovacie meno a heslo, budú označené ako NEZABEZPEČENÉ. Chrome do budúcnosti plánuje aktiváciu upozornení používateľov na všetky iné ako HTTPS webové stránky, ktoré navštívia.

To znamená, že ak tvoja webová stránka alebo e-shop a pod. vyžaduje prihlásenie prostredníctvom prihlasovacieho mena/hesla, Chrome ju v prípade, že nebude mať SSL protokol označí za „NEZABEZPEČENÚ“.

Bezpečnostné hlásenie vyhľadávača Chrome

 

Ako vidíš, používateľom to bude hneď jasné, že tvoja stránka nie je zabezpečená.  Určite NECHCEŠ, aby niečo takéto zákazníci alebo budúci zákazníci pri návšteve tvojej stránky videli.

Ešte strašidelnejšie vyzerajúce upozornenie

Chrome dokonca plánuje označiť všetky HTTP stránky—áno, aj tie, ktoré nepožadujú používateľské meno/heslo —ako nezabezpečené a zmeniť indikátor HTTP zabezpečenia na červený trojuholník, ako je to znázornené na obrázku vyššie.

Chrome sa snaží (eng)  zatlačiť na to, aby všetky webové stránky disponovali SSL protokolom a, predovšetkým, aby boli zabezpečené. A sme znovu pri otázke, čo teraz?

Nie si náš zákazník?

Žiadny problém. Môžeme ti pomôcť aj tak. Každá webová stránka má svoje špecifiká. Pred tým, ako ti pripravíme cenovú ponuku sa len potrebujeme lepšie pozrieť na tvoju webovú stránku. Vyplň formulár a vydaj sa na cestu SSL.

Začíname

Kontaktuj nás a zabezpeč tvoju webovú stránku. »

ssl-protokol è stato pubblicato su Espresso Triplo.

No comments:

Post a Comment