Wednesday, August 1, 2018

Ceny

Položky Základný Deluxe
Cena od * € 1549 € 1669
Až 6 na mieru pripravených stránok (vrátane príspevkov)
Kontaktný formulár
Dokumentácia s informáciami, ako spravovať webovú stránku. Obsahuje pokyny o tom, ako pridávať stránky/príspevky, moderovať komentáre a pod.
Bonusy
Tlačidlá sociálnych sietí s možnosťou zdieľania príspevkov/stránok cez Facebook a Twitter
Blog
Jednoduché zálohovanie
Zrozumiteľný prehľad návštevnosti a štatistík webovej stránky s použitím Google Analytics
SEO (optimalizácia pre vyhľadávače). SEO umožňuje vyhľadávanie tvojej stránky cez vyhľadávače, ako sú Google, Bing, Yahoo a pod.
Prostredie sandbox (na požiadanie). Otestuj si nové zásuvné moduly a aktualizácie v prostredí sandbox pred tým, ako budú aplikované na on-line verziu stránky
Až 10 na mieru pripravených stránok (vrátane príspevkov)
Dodatočné kontaktné formuláre

 

* Poznámka: Každý projekt je osobitný. Skutočná cena bude závisieť od rozsahu požadovaných prác a cenovej ponuky. Kontaktuj nás a pošleme ti nezáväznú individuálnu ponuku pre tvoj projekt.

Podmienky:

Celková cena musí byť zaplatená pri podpise zmluvy.
Záruka vrátenia peňazí: Ak z nejakého dôvodu nebudeš spokojný, vrátime ti peniaze ešte pred spustením webovej stránky (pred 4. etapou: Spustenie).
Po príprave a uvedení stránky do prevádzky (4. etapa: Spustenie) je stránka tvoja a môžeš na nej vykonávať ľubovoľné zmeny.

Kontaktuj nás »

Ak potrebuješ ďalšie funkcie, ako sú nákupný košík, tlačidlá PayPal, podujatia a kalendáre, zabudovanie autoresponder, ako napríklad Aweber, Mailchimp a pod., radi s tebou preberieme tvoje požiadavky a pripravíme ti nezáväznú cenovú ponuku.
Maj sa!

ceny è stato pubblicato su Espresso Triplo.

No comments:

Post a Comment